آموزش حلیم بادنجان
در اینجا آموزش حلیم بادمجان قرار داده شده است این غذا از در تهیه اش از بادمجان استفاده شده است
طرز تهیه کشک بادمجان
مواد لازم حلیم بادنجان
بادنجان قلمي - پنج عدد
عدس - دو پيمانه
پيازدرشت - يك عدد
سير درشت - ده حبه
گوشت - 250 گرم
گردو آسياب شده - 200 گرم
نعنا خشك - يك قاشق غذاخوري
كشك - 500 گرم
نمك و فلفل - به ميزان لازم
روغن مايع براي سرخ كردن - به ميزان لازم
طرز تهیه کشک بادمجان
طرز تهيه حلیم بادنجان
ابتدا بادنجانها را سرخ كرده و كنار بگذاريد، با كاغذ روغني روغن اضافه آن را بگيريد. پياز و سير را رنده كرده و با روغن سرخ كنيد. گوشت را بگذاريد بپزد و بعد از گرفتن كف آن عدس، بادنجان سرخشده، پياز، سير و گردو را اضافه كرده و حرارت را كم ميكنيم ، هر چند دقيقه يكبار آن را هم ميزنيم تا گوشت و عدس كاملا بپزد، وقتي كاملا مواد پخت با گوشتكوب آن را كاملا كوبيده و مخلوط كنيد و دوباره روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد. بعد از نيم ساعت غذا آماده است (مواظب ته گرفتن حليم باشيد) خوراك را در ظرف ريخته و با نعناداغ و كشك تزئين كرده و ميل كنيد.
طرز تهیه کشک بادمجان
:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0